Monday, July 7, 2014

How about those CNOW exams?
Can anyone use some help with that? I bet!
I once took a whole week to finish one assignment!
Look out for the new pages, I will dedicate a page just for CNOW
Good day my friends stay blessed.

As promised I put together a little compilation of the CNOW exams or individual works that must be completed in Principles of Accounting. Please don't forget to Donate to help keep the site open and maintenance.



Sunday, July 6, 2014

Accounting Week 3 Quiz Help

If you ever had to take accounting then you know that this help is well needed I was struggling so I figured I would help others...

Feel free to Donate to keep the site up and running and keep homework help free!

Best of all its easy just click the PayPal link and again its not mandatory but how would you feel if you needed this help and it wasn't available!


Thanks again and cheers to passing your test!


APA 2111 Week 3 Quiz Help

Question 1: The purpose of accounting is to provide financial information about a business to individuals and organizations. Student Answer: True False

Question 2: Since financial information is communicated in accounting terms, accounting is said to be Student Answer: the language of business. public. private. nonprofit.


Question 3. Question : Certified Public Accountant is a professional designation that a public accountant can earn by passing a written exam and completing a specific amount of work experience. Student Answer: True False


Question 4. Question : The financial statement that shows the state of the firm's assets, liabilities, and owner's equity on a specific date is called a(n) Student Answer: balance sheet. statement of operations. statement of owner's equity. income statement.


Question 5. Question : Increases to owner's equity may be from Student Answer: expenses that are incurred. expenses exceeding revenue for the period. withdrawals of cash from the business by the owner. revenue that is derived from sales of goods or services.


Question 6. Question : An example of an expense is Student Answer: investments supplies consumed. prepaid insurance. withdrawals by the owner


Question 7. Question : Sue Lee paid $1,200 for office rent. This transaction would Student Answer: increase assets and decrease owner's equity. increase assets and increase liabilities. decrease assets and decrease liabilities. decrease assets and decrease owner's equity.


Question 8. Question : Tyler paid $3,700 on account to the company from which equipment was purchased on credit. This transaction would Student Answer: decrease assets and decrease liabilities. increase assets and increase owner's equity. increase assets and increase liabilities. increase one asset and decrease another asset.


Question 9. Question : Meghan started her business by investing $30,000 in cash. This transaction would Student Answer: increase assets and increase owner's equity. increase assets and increase liabilities. increase one asset and decrease another asset. decrease assets and decrease liabilities.


Question 10. Question : A purchase of an asset on account Student Answer: increases cash. decreases owner's equity. increases assets. decreases expenses


Question 11. Question : Revenue accounts normally have debit balances. Student Answer: True False


Question 12. Question : A credit increases liabilities and owner's equity. Student Answer: True False


Question 13. Question : The balance sheet Student Answer: is a list of all accounts showing the title and balance of each account. is used as an aid in preparing the trial balance and income statement. is for a period of time. shows that assets equal liabilities plus owner's equity.


Question 14. Question : The sum of the debits must equal the sum of the credits on the trial balance. Student Answer: True False


Question 15. Question : A trial balance is a list of all accounts showing the title and balance of each account. Student Answer: True False